01.ron-barcelo-min
00.separator-min

Istoria Barcelo incepe in anul 1930 cu Julian Barcelo, care in 1950 lanseaza romul Barcelo. Astazi, brandul este numarul 4 la nivel mondial si este prezent in peste 50 de tari. Produs in Republica Dominicana, romul Barcelo inglobeaza toate calitatile unei bauturi de exceptie.

Romul Barcelo se numara printre cele 10 branduri alese de IWSR (International Wine & Spirits Review) pentru a face parte din Elite's Brands List. Acest premiu este acordat care vand peste 1 milion de cutii la nivel mondial. Barcelor Imperial a primit premiul de "Cel mai bun rom din lume", acordat de prestigiosul Beverage Testing Institute of Chicago, cu 97/100 puncte.

03.logo-min
00.separator-min

THREE SIXTY VODKA este produsa din grau de cea mai buna calitate, atent selectionat pentru a obtine o bautura cu adevarat speciala. THREE SIXTY VODKA trece printr-un cvadruplu proces de distilare si un procedeu de filtrare cu pudra de diamant, pentru o puritate de exceptie.

04.logo-min
00.separator-min

Friedrichs Dry Gin combina trendurile internationale cu mestesugul si calitatea germana intr-o bautura premium cu 45% alc. Manufacturarea implica o tripla distilare in instalatii de cupru pur, ce rezulta intr-o bautura fina si cu un gust placut.