Politica de confidentialitate

1. ASPECTE GENERALE

1.1. Atunci când utilizați pagina web www.brandsinternational.ro („Pagina Web”), Brands International S.R.L. („Societatea” sau „Operatorul de Date”) prelucrează o serie de date personale despre dvs.
1.2. Această politică de confidențialitate („Politica”) descrie ce tipuri de date sunt prelucrate, cum sunt acestea utilizate și care sunt opțiunile dvs. în legătură cu aceste prelucrări. Vă recomandăm să citiți această Politică, împreună cu sumarul de mai jos care prezintă în mod sintetic informațiile de care aveți nevoie pentru a înțelege cum sunt prelucrate datele personale.

2. TIPURI DE INFORMATII COLECTATE

2.1. Date personale furnizate direct de persoana vizată
2.1.1 Datele introduse în formularul de contact vor fi salvate de catre Societate pentru procesarea cererii și pentru cazul in care exista intrebari ulterioare. Prin trimiterea formularului, declarați că sunteți de acord cu înregistrarea și prelucrarea electronică a datelor dvs.
2.1.2 In momentul in care este folosit formularul de contact, Societatea colecteaza urmatoarele date: nume, prenume, e-mail si numarul de telefon. Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal pe perioada nedeterminata. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.
2.1.3 Datele introduse in formularul pentru abonare la newsletter vor fi salvate de catre Societate cu scopul de a trimite materiale promotionale, stiri sau alte informatii relevante din domeniul in care Societatea activeaza.
2.1.4 In momentul in care este folosit formularul de abonare la newsletter, Societatea colecteaza adresa de e-mail. Perioada pentru care sunt pastrate aceste date este nelimitata. Dezabonarea se va putea face manual direct de catre utilizator sau poate fi facuta de catre Societate la solicitarea in scris a oricarui utilizator.
2.2 Datele privind preferințele utilizatorilor – Operatorul colectează date privind modul în care interacționați cu Pagina Web prin utilizarea cookie-urilor. Pentru detalii cu privire la aceste tehnologii și modul de utilizare, vă rugăm să consultați Politica privind Cookie-urile.

3. INFORMATII PERSONALE COLECTATE DE CATRE TERTI

3.1 Informatiile colectate de catre terti, precum sistemele Google de monitorizare, implementate in cadrul platformei detinute de catre Societate nu colecteaza informatii personale ci doar informatii anonime legate de catre utilizatori, precum locatiile din care a fost accesata platforma, paginile web accesate sau alte informatii similare.

4. COMUNICAREA DATELOR CU ALTE ENTITATI

4.1 Împuterniciților desemnați să prelucreze datele cu caracter personal în numele și pe seama sa, cu care Societatea a incheiat conventii prin care imputernicitii sunt obligati sa respecte legislatia cu privier la protejarea datelor personale.
4.2 În contextul sau pe durata negocierilor oricărui proces de fuziune cu, vânzare a activelor Societății, consolidare sau restructurare, finanțare sau achiziție totală sau parțială a Societății de către o altă societate;
4.3 De asemenea, Societatea poate comunica o parte sau toate datele personale când legislația o impune, precum și în cazul în care Societatea consideră, cu bună credință, că această comunicare este necesară pentru a proteja drepturile și/sau interesele Societății, cu respectarea drepturilor și intereselor persoanelor vizate, conform legislație aplicabile.

5. DREPTURILE UTILIZATORULUI

5.1 Conform legii, persoanelor vizate beneficiază de următoarele drepturi: dreptul la informare; dreptul de a avea acces la date; dreptul de a interveni asupra datelor (inclusiv dreptul de rectificare și dreptul de a restricționa prelucrarea); dreptul la opoziție (inclusiv dreptul de a retrage acordul în orice moment și dreptul la ștergerea datelor); dreptul la portabilitatea datelor și dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale.
5.2 În funcție de solicitarea persoanei vizate, Societatea:
a) va confirma solicitantului dacă prelucrează datele personale;
b) va rectifica, actualiza, bloca, șterge sau anonimiza datele personale care nu sunt prelucrate în conformitate cu cerințele legale relevante;
c) va înceta prelucrarea datelor personale care aparțin solicitantului.
5.3 Pentru exercitarea drepturilor menționate mai sus, puteți depune o cerere la următoarea adresă de email: office@bintl.ro.
5.4 De asemenea, în cazul în care aveți un cont de utilizator în Magazinul Virtual puteți corecta sau actualiza datele oricând accesând secțiunea contul meu. În plus, tot în contul de utilizator din Magazinul Virtual puteți seta oricând preferințele privind comunicările comerciale. Gestiunea opțiunilor privind comunicările marketing poate fi, de asemenea, făcută accesând linkurile din e-mailurile primite de la Societate sau transmise în numele Societății.
5.5 De asemenea, aveți dreptul de a depune o cerere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor și dreptul de a vă adresa instanței.

6. ACCEPTAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

6.1 Acceptarea politicii de confidentialitate se va face automat, prin continuarea de a utiliza platforma publicata in mediul online de catre Societate, iar orice informatii personale pe care le veti furniza pe masura ce veti utiliza platforma, se vor prelucra conform acestei politici de confidentialitate.

7. ACTUALIZAREA INFORMATIILOR INCLUSE IN ACEASTA POLITICA

7.1 Societatea poate actualiza prezenta Politică din când în când, pe măsură ce activitatea și serviciile prestate de aceasta se extind sau se schimbă, sau în situația în care Societatea este obligată potrivit legii să aducă modificări. În cazul în care Societatea face acest lucru, va afișa cea mai actuală versiune pe Pagina Web. Prin urmare, utilizatorii Paginii Web trebuie să verifice periodic dacă există actualizări. În cazul în care Societatea aduce modificări majore practicilor specificate în prezenta Politică, Societatea va notifica utilizatorii înregistrați, trimițând un email la adresa de email furnizata de catre utilizator.