Termeni si Conditii

1. REGULI GENERALE

1.1. Pagina de internet www.brandsinternational.ro reprezinta un website de prezentare detinut si administrat de societatea Brands International S.R.L., o societate cu raspundere limitata, cu sediul social in Sat Chiajna, Comuna Chiajna, Tarla 3, Parcelele 17-38, Lot 6, Hala A6A, etaj 1, camera 1, Judet Ilfov (Access din str. Panduri), inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J23/437/2003, cod unic de inregistrare 15291684, denumita in continuare „Societatea”.
1.2. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a serviciilor, utilizatorii trebuie sa verifice la momentul fiecarei accesari a acestui website termenii si conditiile de utilizare. Chiar daca omiteti sa analizati termenii si conditiile, dar utilizati www.brandsinternational.ro, vom considera ca ati acceptat acest set de Termeni si Conditii (inclusiv orice actualizare a acestora).
1.3. Utlizarea acestui website de prezentare este interzisa persoanelor care nu au implinit varsta de 18 ani.
1.4. Informatiile prezentate in cadrul website-ului de prezentare nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a Societatii.

2. DESCRIEREA SERVICIULUI

2.1 Societatea asigura servicii si informatii in mod gratuit tuturor celor care doresc sa acceseze site-ul la adresa brandsinternational.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate.
2.2 Utilizatorii au acces gratuit la serviciile Societatii. Societatea poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii in orice sectiune din portal. Campaniile si promotiile derulate de TraiesteMuzica.Ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.
2.3 Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sitului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
2.4 Societatea nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor din www.brandsinternational.ro; utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.brandsinternational.ro se face pe propria raspundere.
2.5 Societatea nu prezinta in cadrul acestui website o oferta de vanzare si nici nu garanteaza acuratetea informatiilor prezentate, acestea avand doar scop informativ.

3. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

3.1 Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Societate sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Societatii sau al partenerilor sai si fara ca sursa de continut sa fie citata.
3.2 Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a clientilor sai.
3.3 Societatea sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web.
3.4 Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi facuta responsabila in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Societatea nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.
3.5 Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de Societate prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.
3.6 Societatea isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita Societatea sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.
3.7 Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.