01.promocigar-min
00.separator-min

Combinand calitatea si maiestria cu secole de cunostinte si dedicare, rezultatul il reprezinta un portofoliu de branduri ale caror nume transcend granitele si confirma legendele. Numele lor sunt strans legate de o insula cu traditie in prelucrarea tutunului si sunt sinonime cu experienta exclusivista a fumatului.

Tigarile de foi Promocigar, indiferent de brand, inseamna rafinament si calitate. Acestea sunt produse in totalitate in Cuba, urmand standardele de calitate impuse de industria cubaneza de tutun si sunt 100% naturale, in fabricarea lor folosindu-se cele mai bune tipuri de tutun.

02.principes-min
00.separator-min

Lansate pe piata din Republica Dominicana in anii 50, Principes Corona este o tigara de foi dominicana, originala, fabricata la masina. Apartinand brandului La Aurora, unul dintre cele mai vechi branduri de trabucuri din lume, produsul imbina doua lumi: traditia prelucrarii celui mai bun tutun si tehnologia moderna. Cu o lungime de 12.7 cm si un inel de 38, Principes Corona contine 7 grame de tutun de cea mai buna calitate, in compozitia lor intrand fasii de frunze de tutun de la trabucurile premium. Un binder HTL si un wrapper natural din Indonezia, Principes Corona are 5 arome diferite: natural, ciocolata, vanilie, rom si cirese.

03.italico-min
00.separator-min

Moderno Opificio del Sigarro Italiano este o companie ce a fost fondata in Orsago, o regiune din partea de nord-est a Italiei si unde expertii in prelucrarea tutunului s-au reunit pentru a crea o noua companie italiana de tigari, impartasind cunostintele despre productia de trabucuri italiene. Inca de la inceputuri, compania a crescut constant, iar astazi Numara 7 branduri diferite in portofoliu, distribuite pe intreg teritoriul Europei. MOSI este o compania cu inima italiana, unde excelenta si profesionalismul se impletesc cu pasiunea pentru lucrurile bine facute.

Procesul de manufacturare urmeaza, pana in ziua de astazi, traditii stravechi de prelucrare, iar compania garanteaza pentru produsele de cea mai inalta calitate, astfel ca fiecare trabuc de pe linia de productie este realizat cu professionalism. Pentru productie sunt selectate doar cele mai bune zone de crestere a tutunului, fiecare frunza fiind atent selectata. Sunt folosite doar cele mai bune tehnologii, iar intregul proces este monitorizat atent. Procedurile de control al calitatii sunt extrem de riguroase, totul pentru a crea un produs ce satisfice gustul consumatorilor si care ofera acestora cea mai placuta experienta a fumatului.