01.promocigar-min
00.separator-min

Combinand calitatea si maiestria cu secole de cunostinte si dedicare, rezultatul il reprezinta un portofoliu de branduri ale caror nume transcend granitele si confirma legendele. Numele lor sunt strans legate de o insula cu traditie in prelucrarea tutunului si sunt sinonime cu experienta exclusivista a fumatului.

Tigarile de foi Promocigar, indiferent de brand, inseamna rafinament si calitate. Acestea sunt produse in totalitate in Cuba, urmand standardele de calitate impuse de industria cubaneza de tutun si sunt 100% naturale, in fabricarea lor folosindu-se cele mai bune tipuri de tutun.

02.principes-min
00.separator-min

Lansate pe piata din Republica Dominicana in anii 50, Principes Corona este o tigara de foi dominicana, originala, fabricata la masina. Apartinand brandului La Aurora, unul dintre cele mai vechi branduri de trabucuri din lume, produsul imbina doua lumi: traditia prelucrarii celui mai bun tutun si tehnologia moderna. Cu o lungime de 12.7 cm si un inel de 38, Principes Corona contine 7 grame de tutun de cea mai buna calitate, in compozitia lor intrand fasii de frunze de tutun de la trabucurile premium. Un binder HTL si un wrapper natural din Indonezia, Principes Corona are 5 arome diferite: natural, ciocolata, vanilie, rom si cirese.

03.italico-min
00.separator-min

Moderno Opificio del Sigarro Italiano este o companie ce a fost fondata in Orsago, o regiune din partea de nord-est a Italiei si unde expertii in prelucrarea tutunului s-au reunit pentru a crea o noua companie italiana de tigari, impartasind cunostintele despre productia de trabucuri italiene. Inca de la inceputuri, compania a crescut constant, iar astazi Numara 7 branduri diferite in portofoliu, distribuite pe intreg teritoriul Europei. MOSI este o compania cu inima italiana, unde excelenta si profesionalismul se impletesc cu pasiunea pentru lucrurile bine facute. Procesul de manufacturare urmeaza, pana in ziua de astazi, traditii stravechi de prelucrare, iar compania garanteaza pentru produsele de cea mai inalta calitate, astfel ca fiecare trabuc de pe linia de productie este realizat cu professionalism. Pentru productie sunt selectate doar cele mai bune zone de crestere a tutunului, fiecare frunza fiind atent selectata. Sunt folosite doar cele mai bune tehnologii, iar intregul proces este monitorizat atent. Procedurile de control al calitatii sunt extrem de riguroase, totul pentru a crea un produs ce satisfice gustul consumatorilor si care ofera acestora cea mai placuta experienta a fumatului.

Logo 1
00.separator-min

ToPartner este o companie din Polonia care de peste 10 ani dezvolta brandul de cigarillos RETROS. Produsele au aparut drept raspuns la cerinta pietei din Polonia pentru produse de buna calitate la un pret accesibil. Primul lansat in portofoliu, in 2012, a fost Retros American Blend, astazi Retros RED.

Retros sunt fabricate in Uniunea Europeana si contin un blend din tutun de foarte buna calitate din Indonezia, America de Sud si Caraibe si un wrapper JAVA Besuki. Tigarile de foi sunt aromate, de in format mini si cu filtru. Inedit la acest produs este impachetarea de 2 stick-uri in fiecare pachet, perfect pentru o pauza de cafea.

logo 2
00.separator-min

Handelsgold, unul dintre cele mai vechi si mai de success branduri ale Arnold Andre, a fost lansat in 1950 si a crescut rapid, devenind unul dintre cele mai puternice branduri de tigari de foi din Europa si nu numai. Cu un raport calitate-pret exceptional, tigarile de foi Handelsgold sunt fabricate din blenduri de tutun premium, atent procesate, creand astfel un produs care se fumeaza usor si au un gust bogat. Variante diverse, cu tip de plastic, lemn sau fara, cu arome placute si dulci, gata sa satisfaca orice gust.

Logo 3w
00.separator-min

Clubmaster este un alt brand de la Arnold Andre cu o istorie indelungata, fiind lansat in 1817, cu la fel de mult succes la nivel international ca si alte nume din portofoliul companiei germane. Secretul din spatele succesului acestor produse consta in gustul rafinat al blendurilor de tutun din Sumatra si Brazilia. Intr-o armonie complete, blendul perfect ofera un gust fin si o aroma robusta in fiecare Clubmaster. Fie ca este vorba despre o cigarillo clasic, un cigarillo cu filtru sau cele cu aroma vanilie, un Clubmaster intruchipeaza de fiecare data un produs din tutun atent produs, din suflet.