01.mac-baren-min
00.separator-min

Mac Baren, originar din Danemarca, este o companie ce produce tutun de rulat, tutun pentru pipa si alte tipuri de tutun. Compania are o istorie de peste 130 de ani, cunoscuta la nivel international si care, in Romania, a devenit numarul 1 in mai putin de 3 ani.

Pentru Mac Baren, tutunul pe care il vezi esti si tutunul pe care il fumezi – un produs atent selectionat cu materie prima din intreaga lume (USA, Africa, Malawi, Kenia, Macedonia, etc.) si prelucrat folosind maiestria si retete vechi de patru generatii.

Gama de tutun pentru rulat Mac Baren este variata si satisfice toate gusturile. Astfel, in portofoliul nostru veti gasi produse din urmatoarele range-uri: Mac Baren, For People, Django, Amsterdamer si Choice, impreuna cu aromele lichide Scent It.

01.mac-baren-min
00.separator-min

Amsterdamer contine amestecuri de tutun traditionale si naturale. In afara tutunului Virginia, Burley si Orient, in aceasta gama avem si tutun Dark Fired Kentucky. Pentru ca fiecare brand are si un produs organic, aici avem un mixt special cu tutun Virginia din America Latina si Asia care va ofera un gust dulceag si deosebit. Selectia tutunului este absolut fundamentala si se face la cel mai inalt nivel.

01.mac-baren-min
00.separator-min

Django are un mix unic din toate colturile lumii. Tutunuri Virginia, Burley, Oriental si Kentucky ofera un caracter aparte amestecului si ne daruieste un gust echilibrat si usor picant cu o intensitate slaba catre medie. Regasim si tutun Virginia conservat natural, aduce note dulci amestecului si ofera o experienta de neuitat. Pentru ca orice mix sa fie unic se amesteca diferite tutunuri cu proprietati variate.

01.mac-baren-min
00.separator-min

Choice este cea mai aromata si diversificata gama din portofoliul Mac Baren. Cu mai mult de 20 de arome diferite, amestecurile sunt foarte variate cu provenienta din Sud-Estul Europei, Africa, America Latina. Aromele din tutun se simt usor, pentru a intensifica gustul puteti folosi aromele lichide Scentit, create special pentru acest tutun. Varietatea este foarte mare si putem intalni de la arome obisnuite de cafea, cirese si ciocolata pana la arome de fructe sau combinatii de rom cu cafea.

01.mac-baren-min
00.separator-min

For People contine amestecuri de tutun de cea mai buna calitate. In aceasta gama intalnim mixuri de tutunuri intre Virginia, Burley, Orient si Kentucky. Regasim gusturi clasice si usor dulcege cu tarie slaba spre medie. Tutunul este atent selectat din America Latina, America de Nord si America Sud pentru a oferi gustul usor dulceag. Amestecul cel mai caracteristic pentru aceasta linie este cel American care se obtine din mixul tutunurilor Virginia, Burley si Orient.

01.mac-baren-min
00.separator-min

Cel mai vandut amestec de tutunuri Virginia este Mac Baren. Mixurile de tutun din America Latina ofera arome dulci, intense si clasice. Amestecurile de tutunuri Orient, Burley, Kentucky si Original Virginia sunt prelucrate prin cele mai noi tehnici pentru a oferi o ardere buna si o rulare manuala cat mai usoara a tigaretelor.