01.habanos-min
00.separator-min

Habanos este producatorul faimoaselor si ravnitelor havane, trabucuri facute din tutun 100% originar din Cuba. Trabucuri rulate in totalitate manual folosind metode neschimbate de peste 200 de ani, diferite forme si lungimi, pe gustul oricarui fumator. Habanos reuneste sub egida sa unele dintre cele mai recognoscibile branduri din lume precum Cohiba, Montecristo, Romeo y Julieta si nu numai.

02.arturo-min
00.separator-min

In 2012, Arturo Fuente celebra 100 de ani de existenta a brandului. La infiintarea companiei, Arturo Fuente nu visa niciodata ca pasiunea sa pentru trabucuri se va transforma intr-un nume cu greutate la nivel mondial. Fuente a avut un inceput modest si un parcurs tumultos, iar patru generatii mai tarziu, compania ramane o afacere de familie si este operata in continuare in Republica Dominicana, devenind pana astazi un brand ale carui trabucuri se bucura de recunoasterea topurilor de cigar si apreciarea tuturor consumatorilor.

Arturo Fuente a redefinit arta minutioasa a cultivarii tutunului perfect si de aceea, trabucurile acestui brand sunt de o calitate incontestabila.

03.la-aurora-min
00.separator-min

La Aurora este cea mai veche fabrica de trabucuri din Republica Dominicana, istoria sa incepand din 1903. Astazi, La Aurora este o fabrica moderna ce produce peste un milliard de stick-uri, iar brandul este prezent in peste 67 de tari din toata lumea.

La Aurora este al doilea cel mai popular brand fabricat in Republica Dominicana, dupa Philip Morris. O prezenta constanta in topurile cu cele mai bune trabucuri, La Aurora are peste 100 de premii internationale pentru trabucurile create.

AJ Fernandez Logo
00.separator-min

AJ Fernandez este unul dintre cei mai mari si mai cunoscuti producatori de trabucuri din Nicaragua. Pentru a putea produce cel mai bun tutun in mod regulat, mentinand aceeasi aroma, compania a investit in producerea propriului tutun in diferite regiuni din Nicaragua. Au ales locatii strategice unde pamantul este bogat si fertil – Condega, Jalapa, Esteli, Pueblo Nuevo, Quilali si insula Ometepe. Compania detine doua fabrici in Nicaragua in care se ruleaza de mana aproximativ 100.000 de trabucuri.